Kamperen

Van oorsprong is Kraneven een recreatiepark met kampeervoorzieningen. Het is nog steeds mogelijk om hier gebruik van te maken, dus liefhebbers zijn van harte welkom.

Vooral voor jonge gezinnen en rustzoekers zijn onze kampeervelden geschikt. Er is een toiletgebouw, van alle gemakken voorzien, bestaande uit vier grote badkamers/toiletunits. In de meeste gevallen heeft u deze sanitaire faciliteiten voor u privé. Voor het buitenvertier een verwarmd buitenbad en een speeltuin voor de kinderen met tennisbaan en pingpongtafel. De kampeervelden zijn gesitueerd om deze voorzieningen en daardoor lopen kleine kinderen niet gauw verloren. Auto’s mogen bij aankomst en vertrek op de velden, maar staan verder op het parkeerterrein. Dit waarborgt rust en veiligheid voor de allerkleinsten.

Als u wilt komen kamperen, belt of mailt u dan even, dan weten wij wanneer wij u kunnen verwachten. U bent welkom tussen 1 mei en 1 september. Wilt u (net) buiten het kampeerseizoen komen kamperen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

 

Alle seizoenen de sfeer beleven...