Blokhutten

U kunt op Kraneven ook verblijven in comfortabele blokhutten. Deze huisjes hebben een ruime slaapkamer, royale douche, toilet, ingericht keukenblok met koelkast en kookplaat en een zithoek. Van deze zogenoemde dinette kan een extra (kleine) slaapplek gemaakt worden (niet aanbevolen voor grote volwassenen). De blokhutten zijn mooi gelegen op een met bomen omzoomd grasveld. Heerlijk om tot rust te komen in uw vakantie of vrije weekend, maar ook als overnachtingsmogelijkheid voor uw familie- of zakelijk bezoek.

U kunt deze blokhutten per nacht huren maar ook, met name in de winterperiode, voor wat langere tijd (er wordt dan een tarief overeengekomen, afhankelijk van de duur van het verblijf). Ook wellicht een idee voor uw familieweekend of reünie, waarbij een deel van de gasten verblijft in de blokhutten en de rest in tourcaravans of tenten op het grasveld.

Blokhutten
Tarief per nacht voor max. 2 personen: € 55,00. Meer personen € 5,00 per nacht per persoon toeslag.

Bij verblijf van 1 week en langer 10% korting.
De huur is excl. toeristenbelasting en bedlinnen/handdoeken en incl. energie en 1 auto. 

Toeristenbelasting: € 1,40 per persoon per overnachting.

Eindschoonmaak: € 25,00 of zelf.

Reserveringkosten: € 5,00 per boeking.

U kunt voor € 7,50 per persoon een linnenpakket+handdoeken bijboeken (één of tweepersoons).

Wilt u langer blijven dan de uitchecktijd van 12.00 uur? Voor € 15,00 euro extra kunt u de huur van de blokhut verlengen tot 19.00 uur (mits de beschikbaarheid dit toelaat)

Huisdieren zijn niet toegestaan en er mag niet gerookt worden.

 

 

Alle seizoenen de sfeer beleven...