Blokhutten

 

Neem voor beschikbaarheid van onze blokhutten contact met ons op (telefonisch of per e-mail)

 

Blokhut 't Sijsje'

't Sijsje beschikt over een grote slaapkamer met elektrisch verstelbaar tweepersoonsbed van Auping en een kleine slaapkamer met stapelbed. Verder is er een badkamer aanwezig met douche/wastafel/toilet en een woonkamer annex keuken (+inventaris) en een televisie.

Standaard tarief per nacht voor max. 4 personen: € 95,00 

Zomertarief (juli en augustus) per nacht voor max. 4 personen: € 110,00

Bij verblijf van 1 week en langer 15% korting.
De huur is excl. toeristenbelasting, excl. bedlinnen/handdoeken, excl. eindschoonmaak en incl. energie.

Toeristenbelasting: € 1,40 per persoon per overnachting.

Eindschoonmaak: € 40,00 of zelf (alle middelen zijn aanwezig).

Reserveringkosten: € 5,00 per boeking.

U kunt voor € 10,00 per persoon een linnenpakket+handdoeken bijboeken, of u neemt zelf dekbedovertrek/hoeslaken/kussensloop en handdoeken mee.

 

Blokhutten Putter & Fitis

U kunt ook verblijven in onze kleinere blokhutten. Deze huisjes hebben een slaapkamer met tweepersoonsbed, douche met toilet, ingericht keukenblok met koelkast en kookplaat en een zithoek. Van deze zogenoemde dinette kan een extra (kleine) slaapplek gemaakt worden (niet aanbevolen voor grote volwassenen). De blokhutten zijn mooi gelegen op een met bomen omzoomd grasveld. Heerlijk om tot rust te komen in uw vakantie of vrije weekend, maar ook als overnachtingsmogelijkheid voor uw familie- of zakelijk bezoek.

U kunt deze blokhutten per nacht huren maar ook, met name in de winterperiode, voor wat langere tijd (er wordt dan een tarief overeengekomen, afhankelijk van de duur van het verblijf). Ook wellicht een idee voor uw familieweekend of reünie, waarbij een deel van de gasten verblijft in de blokhutten en de rest in tourcaravans of tenten op het grasveld.

Tarief per nacht voor max. 2 personen: € 55,00. Meer personen € 5,00 per nacht per persoon toeslag (geen dekbed/kussen voorzien)

Bij verblijf van 1 week en langer 10% korting.
De huur is excl. toeristenbelasting en bedlinnen/handdoeken en incl. energie.

Toeristenbelasting: € 1,40 per persoon per overnachting.

Eindschoonmaak: € 25,00 of zelf.

Reserveringkosten: € 5,00 per boeking.

U kunt voor € 10,00 per persoon een linnenpakket+handdoeken bijboeken, of u neemt zelf dekbedovertrek/hoeslaken/kussensloop en handdoeken mee.

 

Voor al onze accommodaties geldt: huisdieren zijn niet toegestaan en er mag niet gerookt worden.

 

 

Alle seizoenen de sfeer beleven...