Chaletpark

Het grootste deel van het landgoed is ingericht als chaletpark. Hier bevinden zich de jaarplaatsen voor de vaste gasten met een chalet in eigendom. Ook zijn er plaatsen met huurchalets voor een ontspannen vakantie in het bos of voor een tijdelijke woonsituatie. De aansluitmogelijkheden op elektriciteit, water, riolering, aardgas, telefoon, centrale antenne en WIFI maken ons park bijzonder geschikt voor deze mobiele bungalows.

Alle chalets voldoen aan een door ons bepaalde kwaliteitsnorm. Als er gerenoveerd of aangebouwd wordt, hebben wij daar ons eigen team van medewerkers voor die aan deze norm kunnen voldoen. Ook nieuwbouw kunnen wij verzorgen. Hierbij letten wij op duurzaamheid en een natuurlijk ontwerp dat past in de omgeving.

Als er chalets te koop komen, zullen deze zo veel mogelijk aangeboden worden aan reeds bekende belangstellenden. Voor het overige zullen de verkoopobjecten worden aangeboden bij ons bekende makelaars en via deze website (zie kopje 'chalets te koop' voor een impressie van het huidige aanbod).

Het chaletpark is het gehele jaar geopend. Dit maakt het heel geschikt voor gasten die een tweede huis in het bos zoeken. De drukte van alledag ontvluchten en onthaasten in uw eigen buitenplaatsje: op Landgoed Kraneven vindt u vast wat u zoekt!

Alle seizoenen de sfeer beleven...